Muuttajan muistilista

Muuttopäivä

Suojaus

Uudessa ja vanhassa asunnossa saattaa olla alueita, joissa on herkkä lattiamateriaali. Lattialla tai portaissa saattaa esimerkiksi olla kokolattiamattoa tai huopaa. Vastalakatulle parketillekin saattaa tulla helposti naarmuja hiekkaisista kengistä. Lattiat ja herkät pinnat voikin suojata tarvittaessa suojapahveilla tai -papereilla. Näin voi välttyä ikäviltä yllätyksiltä siinä vaiheessa kun kaikki tavarat on jo kannettu paikoilleen.

Kaverit mukaan

Muuttaminen käy mukavasti porukalla. Vaikka palkkaisitkin muuttofirman, säästät kuluissa, jos kantamassa on useita ihmisiä. Lisäksi muuttaminen on hauskaa yhdessä.

Muuttoporukalle pitää tietysti myös tarjota murkinaa. Perinteinen muuttoruoka on tietysti pizza, jota voi tilata esim. Kotipizzasta tai Pizzataxista. Toisaalta muutto on hyvä tilaisuus tutustua paikalliseen pizzeriatarjontaan ensimmäistä kertaa.

Pizza on myös helppo tehdä itse ja koekäyttää näin uuden asunnon uunin. Kaupasta saa valmiita pizzapohjia, johon voi heittää päälle tomaattisosetta, valmiita pizzasuikaleita ja pizzaraastetta.

Tietysti voi myös aina etukäteen tehdä esim. lasagnen tai jonkun muun laatikkoruuan valmiiksi, jolloin muuttopäivänä selviää pelkällä lämmittämisellä.

Muuttojuomia ei tietenkään saa unohtaa. Kuumana päivänä kuluu paljon alkoholittomia juomia ja perinteiset muutto-oluet voidaan korkata kun tavarat on saatu muutettua sisään.

Jätä kommentti »

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: